НовиниСпортЧеркаський баскетболіст у складі національної команди відіграв на чемпіонаті...

Черкаський баскетболіст у складі національної команди відіграв на чемпіонаті України 3х3 (Фото)

-

- Advertisment -

У Києві пройшли два етапи (2-й і 3-ій) чемпіонату України з баскетболу 3х3. Цьогоріч турнір пройшов в межах Atlas Weekand, де була розташована баскетбольна зона.

Гравець «Черкаських Мавп» Олег Бондаренко у складі збірної України U-23 взяв участь в обох турах чемпіонату, інформує клубна пресслужба.

У другому турі  збірна України U23-1 у складі (Олег Бондаренко, Данило Кич, Владислав Фролов, Яків Тітов) дійшла до чвертьфіналу. На груповому етапі перший склад збірної України виграв обидва матчі і посів перше місце. Втім у чвертьфіналі команда з рахунком 16:20 поступилася колективу Контора (Олександр Кодола, Анатолій Конєв, Костянтин Анікієнко, Олексій Адедиран).

У підсумку, переможцем другого туру стала команда «Динамо-Одеса» у складі Дениса Носкова, Ернеста Ткачука, Романа Новікова та Віталія Шорсткого, яка у фіналі здолала «Промбудсферу»  – 16:14.

У третьому турі збірна України U23-1 не змогла подолати груповий етап. Команда завершила чемпіонат з показником 1 перемога/1 поразка. Українці переграли команді «Винімай» – 22:8, але в іншому поступилися майбутньому призеру чемпіонату – БК «СумДУ» – 13:21.

А переможцем і третього етапу знову стала команда «Динамо-Одеса», яка переграла «СумДУ» – 22:15.

Відзначимо, що участь у чемпіонаті України – це лише етап підготовки збірної України U23 до Ліги націй, яка пройде вже з 15 по 17 липня. Серед суперників українців: Литва, Латвія, Греція, Румунія та Білорусь.

Олег Бондаренко має шанси потрапити до фінальної заявки збірної України на Лігу націй. Національна команда вирушає на змагання вже 13 липня. Ліга націй відбудеться у Литві.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Кольченко повернувся до «Черкаських Мавп».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Збитків майже на 100 тис. грн: черкаські патрульні зупинили незаконний вилов риби

Черкаський водний патруль виявив чоловіка, який здійснив незаконний вилов риби. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Під час...

Продав згорток за 800 гривень: смілянина заарештували за торгівлю психотропами

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру смілянину за фактом збуту особливо небезпечної психотропної речовини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x