НовиниЧеркащинаЧеркаській багатодітній сім’ї необхідні кошти на ремонт старенької хатини...

Черкаській багатодітній сім’ї необхідні кошти на ремонт старенької хатини (ФОТО)

-

- Advertisment -

Без даху над головою може залишись багатодітна сім’я із Руської Поляни. Мати-одиначка виховує шестеро дітей. До всіх нещасть, які траплялися родині на життєвому шляху, додалися ще й проблеми із житлом. Усіх небайдужих просять фінансово допомогти із відновленням будинку, який вже розсипається. Непросту історію сім’ї оприлюднив у Facebook черкаський підприємець Віталій Бузько.

Остання донечка у багатодітній родині народилася з інвалідністю. У цей час батько покинув їх і пішов в іншу сім’ю, але мати продовжувала боротись за здоров’я найменшої дитини і возила її до лікарів. Одного разу вони зробили дівчинці неправильний укол, через що дитина померла.

"Переживши таке горе, жінка продовжувала тяжко працювати і сама тягнула дітей. У неї самої з'явилися проблеми зі здоров'ям, венами на ногах, тому тепер їй тепер важко ходити. А нещодавно додалася ще одна проблема. Перегнила балка, на якій тримається дах та стіна будинку. Хатина у сім’ї старенька: з глини та очерету, зверху обкладена силікатною цеглою. Цегляна стіна впала на двір, а глиняна стіна нахилилася у середину будинку і може скоро взагалі впасти. Навіть якщо цього не відбудеться – підуть дощі і хату заливатиме водою", – розповідає черкащанин.

Фахівець із будівництва оцінив вартість робіт із відновлення пошкодженої частини будинку у 12000-13000 грн. Близько двох тисяч гривень Віталій Бузько оплатить самостійно. До збору решти коштів закликає долучитися небайдужих.

Звертатися можна до Віталія у Facebook або телефоном до матері-одиначки 063-383-41-82 (Власова Валентина Анатоліївна). Проживає сім’я в селі Руська Поляна Черкаського району, вул. Шкільна,76.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан закликають допомогти жінкам із кризового центру.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x