додому Новини Черкащина Черкаський активіст вимагає створити депутатську комісію з контролю роботи чиновників (ФОТО)

Черкаський активіст вимагає створити депутатську комісію з контролю роботи чиновників (ФОТО)

0

Активіст Сергій Костенко звертається до депутатів Черкаської міської ради із вимогою створити комісію з питання фіксації та розслідування випадків невиконання чиновниками своїх посадових обов’язків.

На своїй сторінці у Facebook активіст зазначає, що у Черкасах неодноразово фіксувались випадки того, як працівники деяких департаментів та комунальних підприємств в робочий час займаються власними справами.

"Депутатська комісія наведе лад у роботі виконавчих органів та комунальних підприємств", – переконаний Костенко.

Днями, приміром, активіст не застав на робочому місці працівників відділу національно-патріотичного виховання у Черкаській міській раді.

"Цей відділ найбільш засекречений відділ: тут на дверях немає жодної таблички. Про його розташування можна дізнатися лише в приймальні (якщо комусь треба – кабінет 211), – каже Сергій Костенко. – Застати працівників даного відділу на місці не вдалося. В принципі, і не дивно. Адже вони займаються в цей час якимось власними справами. Як от, наприклад, Антон Ведула, який в робочий час займається політичною агітацією. При цьому не повідомляючи нікого про своє місце перебування. Навіщо напружуватися, якщо зарплата все одно платиться?"

Як повідомляв сайт vikka.ua, директора однієї зі спортивних шкіл у Черкасах судитимуть за привласнення держкоштів.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version