додому Новини Черкащина Черкаський адвокат став суддею Верховного суду України

Черкаський адвокат став суддею Верховного суду України

0

Черкаський адвокат Євген Синельников став суддею Верховного суду України. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Владислив Голуб. Євген Синельников займається адвокатською діяльністю з 2002 року. Під час Євромайдану захищав черкаських активістів, затриманих під час мирних мітингів за обвинуваченням в участі у масових заворушеннях, інформує "Дзвін".

Владислав Голуб повідомив, що Євген офіційно став суддею.

"Мій вже колишній помічник, друг, адвокат і просто чудова людина Євген Синельников відсьогодні суддя Верховного Суду України. Скажу чесно, для мене і для команди це велика втрата, але для держави та правосуддя – це велике надбання!", – зазначив Голуб.

Зазначимо, що у першому відкритому конкурсі на посади суддів, що відбувався цьогоріч, максимальні бали за практичне завдання отримали черкаський адвокат Євген Синельников і суддя Апеляційного суду Івано-Франківської області Надія Стефанів. Вони набрали по 110,5 балів із 120 можливих. На заключному етапі конкурсу черкаський адвокат Євген Синельников став 13-им у рейтингу кандидатів на заняття 30 вакантних посад суддів Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Порошенко призначив суддів на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version