НовиниЧеркаські волонтери виконали замовлення коригувальника вогню з АТО

Черкаські волонтери виконали замовлення коригувальника вогню з АТО

-

- Advertisment -

Активісти ГО "Волонтер Черкащини" виконали прохання бійця "Азову", коригувальника вогню з позивним "Білотур". Військовий повідомив, що для ефективної роботи йому необхідний зовнішній диск для зберігання даних.

Як повідомили у прес-службі волонтерської організації, техзасіб було оперативно придбано. Разом із ним до посилки поклали продукти харчування, цигарки, шкарпетки та вологі серветки, які у спеку для військових є незамінним предметом гігієни.

Після отримання посилки боєць "Азову" з позивним "Білотур" подякував ГО "Волонтер Черкащини" та особисто очільнику організації Миколі Добровольському. У мережі ФБ військовий написав: "Ми отримали зовнішній диск для зберігання багатьох гігабайт розвідданних і цілу коробку приємних, небхідних на передовій речей. Завдяки підтримці волонтерів ми гідно протистоїмо окупантам, маючи артилерію на порядок нижчого класу. Ми застосовуємо найновіші способи ведення бою, стріляємо набагато точніше і ефективніше, ніж наш ворог. Без вашої допомоги це було б неможливо".

Подібних замовлень громадська організація отримує безліч, тож там закликають усіх небайдужих долучатися до допомоги. Бійці потребують продуктів харчування (особливо довготривалого зберігання), засобів гігієни, літніх шкарпеток, спідньою білизни.

Адреса ГО "Волонтер Черкащини": вул. Смілянська, 23, оф.  42. Телефони: 38-38-54, 38-28-57.

Підприємства, установи та організації усіх форм власності, що бажають допомогти нашим захисникам, можуть перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: р/р 26004267185 в ПАТ АБ "Укргазбанк", МФО 320478 Отримувач ГО "Волонтер Черкащини". Призначення платежу: благодійний внесок. Картковий рахунок (Приватбанк) 4731217105579955. Отримувач Добровольський Микола Михайлович.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x