НовиниЧеркащинаЧеркаські волонтери відвезли на Схід гуманітарну допомогу

Черкаські волонтери відвезли на Схід гуманітарну допомогу

-

- Advertisment -

Група черкаських волонтерів вкотре відправилася на Схід, щоб доставити нашим захисникам гуманітарну допомогу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив учасник поїздки, заступник директора КП "Міськсвітло Черкаси" Павло Собко.

"15-16 вересня разом із волонтеркою та працівницею Українського інституту національної пам'яті Зоєю Бойченко та волонтером Віталієм Ковалем поїхали відвозити чергову порцію гуманітарної допомоги. Назбирали допомогу, завантажили автомобіля, який надав отець Володимир Гладковський і рушили на Схід", − повідомив Павло Собко.

Під час поїздки волонтери відвідали: 24-ий окремий штурмовий батальйон "Айдар", 9-ий окремий мотопіхотний батальйон 59 бригаду та Батальйон імені генерала Кульчицького. Побували в Торецьку, Попасному та на Світлодарській дузі. Також зустрілися із земляком, айдарівцем Олександром Пацьорою. Той родом із Чорнобаю.

"Відвезли хлопцям на Схід: будівельні матеріали (ОСБ-плити, пінопласт, профільні труби, фарба, плівка), печатки, миючі засоби, масло , 40 банок фарби і 10 л розчинника, примуси, шкарпетки, печиво, пороги, котлети, жарену рибу, піцу, крупи, макарони, овочі, біляші, чебуреки. Щиро вдячні за фінансову допомогу Руслану Чикалу, Валерію Данилевському, Максиму Зеленському, Руслану Хамідову, Олександру Дзюбенку, Віктору Іваньку, Оксані Циганок та Олександру Кутньому. А також волонтерам сфери освіти, екології, соціального захисту та лісового господарства", − зазначив Павло Собко.

Наступну поїздку волонтери планують здійснити вже 21-22 вересня. Нині хлопці потребують: мішки, скоби, цвяхи (100-120), консервацію, чай, каву та різноманітні продукти харчування та засоби особистої гігієни. Для плетіння сіток не вистачає тканини чи речей зеленого, сірого, чорного, коричневого, білого та інших природних кольорів.

Для надання допомоги можна зателефонувати за номером телефону: (096) 970-70-77.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Марші захисників волонтери з Черкас розгорнули максимальну сітку з виплетеним тризубом.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x