НовиниЧеркащинаЧеркаські волонтери відвезли допомогу на Схід

Черкаські волонтери відвезли допомогу на Схід

-

- Advertisment -

7 липня волонтери з Черкащини відвідали на сході країни 8-ий окремий батальйон "Аратта" Української добровольчої армії. Окрім продуктів, які уже традиційні, вони їм доставили 2 пральні машини, 6 електрочайників, пральні та миючі засоби, а також засоби особистого вжитку. Про це пише "Про все".

Вже більше року як черкащани взяли шефство над цим батальйоном, відзначив перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль, який вже не вперше відвідує цей батальйон. Разом з ним також допомогу привезли відома черкаська волонтерка Оксана Циганок та директор департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало.

"Волонтерська допомога сьогодні — це черговий приклад послідовної підтримки добровольців, особливо бійців УДА, черкащанами. І така співпраця не лише в допомозі бійцям, а й у зворотній підтримці ними низки заходів національно-патріотичного виховання в області. А це й зустрічі перед переглядом фільму "Кіборги" за участю "Богеми", "Сокола", "Червня"; вишколи молоді з обласним відділком УДА "Наддніпрянський легіон", презентація навчального центру УДА в області його керівником другом "Покутякою". Відрадно, що за нашим зверненням про допомогу добровольцям відгукуються підприємці, аграрії і звичайні черкащани. Бійцям на передовій важлива наша постійна увага і підтримка", — наголосив Віталій Коваль.

Окрім того бійці УДА отримали почесні відзнаки "Холодний Яр".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у зоні АТО загинув черкащанин.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x