Черкаські волонтер, які запустили лінію з виробництва сухих борщів, навчилися робити житні сухарі до борщу, замість пампушок та сушені "десерти". Про це вони інформують на сторінці свої спільноти у Facebook.
"Відтепер наш асортимент розширено: до борщу можна замовляти смачні житні сухарі з часником, що в польових умовах здатні замінити пампушки. На десерт навчились робити яблучні та бананові чіпси", – йдеться у повідомленні.
Зараз дівчата експериментують з рецептами супів. Обіцяють вже наступного тижня анонсувати ще кілька нових видів.
"Підготовчі роботи пов’язані, перш за все, з перевіркою можливості випуску в промисловій кількості. Бо сенсу робити кілька пачок в день ми для себе не бачимо. Щоб продукт пішов в серію ми повинні мати можливість робити його мінімум 500 порцій на добу", – інформують волонтери.