НовиниЧеркащинаЧеркаські волонтери провели Великдень на Сході (ФОТО)

Черкаські волонтери провели Великдень на Сході (ФОТО)

-

- Advertisment -

7–9 квітня волонтери із Черкащини відвезли великодню гуманітарку на передову. Про це у Facebook повідомляє чорнобаївський "Легіон Свободи".

Усього за три дні волонтерський екіпаж подолав 2024 кілометрів. Основними пунктами під час поїздки стали: Павлопіль, Діанівка, Гранітне, Богданівка, Волноваха та Мар’їнка. Волонтери привітали із Великоднем: морських піхотинців, 40-ву та 93-ю бригаду, окрему добровольчу чоту "Карпатська Січ" та УДА (Українська добровольча армія).

"Це була наша не перша поїздка саме на Великдень. Адже саме у таке сімейне свято ми хотіли вкотре нагадати бійцям, що у них є підтримка і вони наші герої. Під час поїздки вкотре переконалися, яке фіктивне перемир’я зараз по всій лінії фронту, а особливо в районі Маріуполя", – говорить Павло Собко, волонтер "Легіону Свободи".

Під час цієї поїздки волонтери відвезли захисникам: паски, писанки, маскувальні сітки, солодку воду, консервацію, сало в тубах, вареники, пиріжки, голубці, ковдри, подушки, солодощі, малюнки від школярів та багато іншого.

Наступна поїздка запланована на 20 квітня. Павло Собко та Лідія Сівак, волонтери з Чорнобаївщини, відвезуть зібрану допомогу бійцям, які перебувають на Сході захищаючи наш мир.

Нині українські захисники потребують: зелених мішків, скоб, кабелю та сталевий дріт.

Волонтери закликають усіх небайдужих долучитися до майбутніх поїздок. Для надання допомоги можна зателефонувати за номером телефону: (096) 970-70-77, (096) 406-66-20.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі освятили та відправили воїнам АТО паски, крашанки та інші смаколики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x