додому Новини Черкаси Черкаські волонтери привітали військових

Черкаські волонтери привітали військових

0

Волонтери Центру допомоги відвідали в лікарнях наших військових. Щотижня вони відвозять сюди все необхідне, але сьогодні особливий день. У свято захисників та захисниць волонтери Центру вирішили зробити приємне нашим військовим і старанно підготувалися. 

Волонтерка Центру допомоги армії Світлана Ільяшенко розповідає: «Наші волонтерки всю ніч пекли печиво, дуже гарно його розмальовували аби військовим нашим було приємно, аби їх зігріти нашим теплом. Щоб подарувати їм у цей день такий промінчик світла, підтримати їх. Дуже вдячні бізнесу за те, що підтримав нашу ініціативу, що ми змогли це все реалізувати».

До цієї ініціативи долучилися небайдужі. За декілька днів Золотоніська військова адміністрація допомогла знайти все необхідне. Місцеві підприємства та депутати надали потрібні продукти. Їх передали волонтерам.

«Була озвучена кількість військовослужбовців, які перебувають у госпіталі. І от на цю кількість було відвантажено цієї продукції. Це і печиво, і сир, і згущене молоко, щоб до кожного нашого захисника, для кожного солдатика, кожної захисниці надійшла та продукція, яку виготовляють на лівому березі. Щоб вони могли посмакувати і з радістю відзначити це прекрасне свято», – зазначає начальниця Золотоніської районної військової адміністрації від Ірина Тернова.

YouTube video player

Читайте також:

Волонтери благодійного фонду «Волонтери Дніпровського» отримали 4 нові швейні машинки від Проекту «КримSOS». Тепер вони зможуть шити ще більше речей для переселенців, які живуть у Черкасах і приходять по допомогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version