додому Новини Черкащина Черкаські водії пікетували сесію міськради через ями на дорогах (ФОТО)

Черкаські водії пікетували сесію міськради через ями на дорогах (ФОТО)

0

У Черкасах автомобілісти вимагають від міської ради та мера Черкас Анатолія Бондаренка терміново провести ямковий ремонт доріг до настання зими. Із таким звернулися на сесії міськради 10 листопада активісти ГО "Автоєвросила" у Черкасах, передає кореспондент vikka.ua.

Активісти з’їхалися під час сесії до будівлі ради та почали гуртом сигналити в клаксони. Тим часом у приміщенні кількадесят активістів вийшли до трибуни.

"Ми вимагаємо нормальних доріг до випадання снігу. Наша ціль – доступний автомобіль кожному та можливість їздити нормальними європейськими дорогами. Багато асфальту покладено, але це велике розчарування. Він неякісний", – наголосив керівник ГО "Автоєвросила" у Черкасах В’ячеслав Дзюблик.

Активіст Олексій Ющенко додав, що у влади є не більше двох тижнів до настання морозів, аби встигнути провести хоч якийсь ямковий ремонт.

Тим часом директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник пояснив, що у підприємства лишилося трохи більше 200 тисяч гривень на ямковий ремонт. Він запропонував активістам разом відпрацювати проблемні ділянки вулиць та проконтролювати виконання робіт.

"Така ситуація відбувається, бо мер займається працевлаштуванням депутатів", – додав секретар міськради Олександр Радуцький.

Тим часом міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що готовий провести розширену нараду з цього питання. На цьому активісти покинули залу засідань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, небезпечні люки і вибоїни "рубають" колеса черкаським водіям.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version