НовиниЧеркащинаЧеркаські водії пікетували сесію міськради через ями на дорогах...

Черкаські водії пікетували сесію міськради через ями на дорогах (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах автомобілісти вимагають від міської ради та мера Черкас Анатолія Бондаренка терміново провести ямковий ремонт доріг до настання зими. Із таким звернулися на сесії міськради 10 листопада активісти ГО "Автоєвросила" у Черкасах, передає кореспондент vikka.ua.

Активісти з’їхалися під час сесії до будівлі ради та почали гуртом сигналити в клаксони. Тим часом у приміщенні кількадесят активістів вийшли до трибуни.

"Ми вимагаємо нормальних доріг до випадання снігу. Наша ціль – доступний автомобіль кожному та можливість їздити нормальними європейськими дорогами. Багато асфальту покладено, але це велике розчарування. Він неякісний", – наголосив керівник ГО "Автоєвросила" у Черкасах В’ячеслав Дзюблик.

Активіст Олексій Ющенко додав, що у влади є не більше двох тижнів до настання морозів, аби встигнути провести хоч якийсь ямковий ремонт.

Тим часом директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник пояснив, що у підприємства лишилося трохи більше 200 тисяч гривень на ямковий ремонт. Він запропонував активістам разом відпрацювати проблемні ділянки вулиць та проконтролювати виконання робіт.

"Така ситуація відбувається, бо мер займається працевлаштуванням депутатів", – додав секретар міськради Олександр Радуцький.

Тим часом міський голова Анатолій Бондаренко наголосив, що готовий провести розширену нараду з цього питання. На цьому активісти покинули залу засідань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, небезпечні люки і вибоїни "рубають" колеса черкаським водіям.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x