додому Новини Спорт Черкаські воїни отримуватимуть щорічну матеріальну допомогу до Дня Незалежності

Черкаські воїни отримуватимуть щорічну матеріальну допомогу до Дня Незалежності

0

Черкасцям, які захищають східні кордони країни, місцева влада планує виплачувати премії до Дня Незалежності України у розмірі 1000 гривень. Порядок виплат 26 грудня був ухвалений виконавчим комітетом, інформує офіційний сайт Черкаської міськради.

Право на отримання такої допомоги мають усі військові зі статусом "Учасника бойових дій", "Особи з інвалідністю внаслідок війни" та "Бійця-добровольця".

Добровольці, аби отримувати премію, мають звернутися з особистою заявою на ім’я директора департаменту соціальної політики. Перелік необхідних документів: копія паспорта, копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та копія посвідчення "Бійця-добровольця", виданогоо Черкаською обласною радою.

Бійці зі статусом "Учасника бойових дій" та "Особи з інвалідністю внаслідок війни" таку матеріальну допомогу отримуватимуть без особистого звернення, кошти їм нараховуватимуться на підставі інформації в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських військових нагородили почесними відзнаками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version