додому Новини Черкащина Черкаські владці хотіли "по-тихому" змінити структуру місцевих департаментів (ДОКУМЕНТ)

Черкаські владці хотіли "по-тихому" змінити структуру місцевих департаментів (ДОКУМЕНТ)

0

Голосування "За проект рішення про утворення деяких юридичних осіб Черкаської міської ради, затвердження їх структури та внесення змін до рішення ЧМР від 23.05.2013 № 3-1682 з пропозиціями" черкаські владці проводили тихо і непомітно. Про це у Facebook інформує місцевий активіст Сергій Костенко. Однак на прийняття рішення під завісу пленарки в обранців не вистачило голосів.

"Пунктом 1 цього проекту є ліквідація департаменту організаційного забезпечення (поки Валерій Макеєв відстоює права Лілії Маліщук з приводу її незаконного звільнення куратор даного департаменту вирішив швиденько його ліквідувати) та створення на його базі двох нових управлінь. Не менш цікаві і відділи, які створюються в цих управліннях. Чого лишень вартий відділ промоції міста", – коментує чоловік.

Активіст додає: те, що робив ЦНАП, тепер хочуть між департаментом юридичним і одним з управлінь.

"Людина, яка робила цей проект, мала уявлення про те, що і як робить той чи інший департамент? – каже Костенко. – Питань більше, ніж відповідей, враховуючи відсутність в публічному доступі самого проекту та положень про нові структури".

Однак для прийняття цього роекту рішення, який вносився "з голосу", у владців не вистачило голосів: свої "За" сказали лише 18 обранців. Відтак, кажуть у мерії, ніяких змін у складі  та структурі департаментів поки що не відбудеться.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати поспіхом затвердили ПСЕР та зміни до бюджету.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version