додому Новини Освіта Черкаські випускники пройшли з “Маршем подяки”: як це було (ВІДЕО)

Черкаські випускники пройшли з “Маршем подяки”: як це було (ВІДЕО)

0

З надією на перемогу та пошаною до збройних сил України. Цьогоріч замість традиційної ходи, 11-класники вирішили організувати марш подяки захисникам. Повідомляє власкор ВІККА

Цьогорічний випуск особливий, хвилюючий та патріотичний. Під час маршу хлопці й дівчата виконували Гімн України, співали “Ой у лузі червона калина” та вигукували патріотичні гасла. 

Замість ошатних суконь і костюмів – патріотичне вбрання. Так вирішили випускники. 

Розумні, патріотичні і свідомі. Так відгукуються про черкаську молодь. Понад півтори тисячі 11-класників вирушають у доросле життя. 97 учнів закінчили школу із золотою медаллю. Головні герої вечора зізнаються: з нетерпінням чекали на свято. 

Випуск будуть святкувати у кожній школі окремо. Вручення атестатів відбудеться у тих освітніх закладах, де наявні укриття. Представники ж міської ради уже привітали випускників. 

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧЕРКАС : 

У цей день хотілося побажати в першу чергу, щоб ви стали учнями вищих навчальниих закладів. Хотілося побажати, щоб по закінченню ви приїздили і розбудовували наше місто і, найголовніше, хотілося б кожному з нас побажати нашої найбільшої української мрії – нашої української перемоги. І впевнений, вона буде. Слава черкаським випускникам! Слава Україні!

YouTube video player

Анна БІЛИК, Сергій Косенко, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version