НовиниЧеркаські веслярі – у десятці кращих в Україні (ФОТО)

Черкаські веслярі – у десятці кращих в Україні (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаські веслярі у десятці кращих у країні. У Полтаві на всеукраїнській першості збірна Черкаської області з веслування стала восьмою. Про це пише видання "Черкаський спорт".

Протягом чотирьох днів, із 19 по 22 серпня, кращі спортсмени країни визначали кращого з веслування на байдарках і каное. За нагороди боролися 285 учасників із 23 областей України.

Черкаським підкорювачам водної стихії довелося конкурувати із найвправнішими веслярами країни. Тріо Олександра Гараня, Олексія Нагуляка та Костянтина Гарасименка спромоглося обійти кращих веслярів країни та здобути почесну бронзу всеукраїнської командної першості. Спортсменів до змагань підготували тренери Іванова О., Шарова О., Хіміч А.

Також відзначилися вихованці Уманської ДЮСШ з веслування, а саме: Артем Душейко, Олександр Гарань в складі байдарки-четвірки з черкаськими спортсменами Олексієм Нагуляком, Миколою Пляшечко здобули бронзову нагороду на дистанції 200 метрів. Сергій Гуляйко, Олександр Будков здобули бронзову нагороду в заїзді каное-двійок на дистанції 500 метрів. А Сергій Гуляйко, Олександр Будков, Микола Чаплоуцький, Михайло Біленький здобули бронзову нагороду у заїзді каное-четвірок на дистанції 200 метрів.

 

За результатами всіх виступів збірна Черкащини посіла почесну восьму сходинку командного чемпіонату України з веслування на байдарках і каное.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квадроцикл, криптовалюта, автомобілі: що задекларували черкаські депутати від «ЄС»

Земельні ділянки, автомобілі, криптовалюта, квадроцикл, зарплати і доходи від бізнесу. Що задекларували  черкаські депутати із фракції “Європейська Солідарність“ у...

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x