додому Новини Черкащина Черкаські веслувальники завершили свої виступи на Паралімпіаді-2020

Черкаські веслувальники завершили свої виступи на Паралімпіаді-2020

0
паралімпіада
cherkassy-sport.com

Добігають завершення старти черкаських спортсменів на Паралімпійських Іграх у Токіо. Веслувальники Дарія Котик та Максим Жук завершили свій виступ на 9 місці, зі «сріблом» повертаються Артем Манько та Роман Данилюк. Максим Коваль іще боротиметься за нагороди у фіналі штовхання ядра.  Про це повідомляють на сайті «Черкаський Спорт».

29 серпня у нашого Артема Манька був четвертий шанс здобути ще одну медаль Паралімпіади-2020. Проте у фехтуванні на візках у командній чоловічій рапірі черкащанин у складі збірної команди України фінішував на восьмому місці. Проте Артем додому повертається у доброму настрої, адже в індивідуальній чоловічій шаблі він виборов срібну нагороду.

Також завершальним 29 серпня був заїзд для Дарії Котик і Максима Жука (академічне веслування) у складі четвірки розпашної з стерновим (змішані екіпажі). Черкащани з партнерами по команді за підсумками кваліфікаційних заїздів вели боротьбу за 7-12 місця і у підсумку фінішували на дев’ятому місці.

Поповнити медальний доробок збірної команди України від черкащан ще має шанс Максим Коваль, який 31 серпня виступатиме у фіналі штовхання ядра, F20 (початок змагань о 13:04 за київським часом).

Нагадаємо, що на Паралімпіаді-2020 у черкащан вже є два других місця: разом з Артемом Маньком у фехтуванні на візках срібну нагороду виборов Роман Данилюк у штовханні ядра, F12.

Як повідомляла vikka.ua, баскетболіст із Черкас зароблятиме 3,6 мільйонів доларів у рік. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version