НовиниЧеркащинаЧеркаські тролейбусники знову проведуть акцію протесту

Черкаські тролейбусники знову проведуть акцію протесту

-

- Advertisment -

У вівторок, 18 грудня, трудовий колектив КП "Черкасиелектротранс" планує провести акцію соціального протесту. Про це у Facebook написала голова профспілки комунального підприємства Лідія Бут.

Акція запланована на 10:00 і пройде на Соборній площі. Таким чином, комунальники збираються виразити свій протест проти відсутності фінансування роботи міського електротранспорту, штучно створеного депутатами міськради на чолі з мером, які вже протягом тривалого часу не збираються на сесію. У черкасців просять підтримки й розуміння.

Разом з тим, представник громадської ради при "Черкасиелектротрансі" запевняє: саме через те, що підприємство з повагою ставиться до черкасців, рух тролейбусів зупинятись не буде. Однак лише до тих пір, доки технічно буде можливо випускати тролейбуси на лінію.

"Прикро, що коли страйкували приватні перевізники, тролейбусне управління підтримало і міську владу, і мешканців міста, випустивши на лінію додаткові одиниці транспорту, – пише Мироненко. – Люди виходили з відпусток, з вихідних, працювали понаднормово для того, щоб допомогти місту мінімізувати ті всі незручності, які з’явились під час транспортного колапсу… А ось так влада віддячила людям і підприємству".

Активіст каже: розпочати страйк тролейбусникам пропонують і самі працівники підприємства, і політичні сили, і навіть мешканці міста. Однак поки на "Черкасиелектротрансі" вирішили: до радикальних дій не вдаватимуться доти, доки матимуть змогу забезпечувати рух електротранспорту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер та частина депутатів проігнорували засідання.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x