НовиниЧеркащинаЧеркаські тролейбусники вийдуть на акцію протесту до міської ради...

Черкаські тролейбусники вийдуть на акцію протесту до міської ради (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Ініційована депутатами Черкаської міськради пленарка не зібрала кворуму. Вирішувати життєво важливі для міста питання прийшло всього 18 обранців, передає кореспондент vikka.ua.

Саме питання подальшого фінансування КП "Черкасиелектротранс" було одним з ключових на сесії 11 грудня. Проігнорували її представники ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", "Черкащан" та "Самопомочі", натомість з'явились до сесійної зали депутати від "Партії вільних демократів", БПП "Солідарність", "Громадянська позиція". 

Голова профспілки комунального підприємства Лідія Бут заявила: не дочекавшись взаємодії з місцевою владою, тролейбусники проводять акцію протесту під стінами міськради. Присутні під куполом ради депутати комунальників підтримали. Навіть більше – спробують провести сьогоднішню сесію вже в 206 кабінеті міської ради.

Зазначимо, тролейбусники неодноразово звертались до міського голови й секретаря, адже працівники КП досі не отримали авансу й зарплати за листопад. Також у підприємства немає коштів, аби формувати аванс на грудень. Через це тролейбусники змушені були звернутися до депутатів і скликати сесію.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкасах загрожує тролейбусний колапс.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя ще одного Героя з Уманщини

В останню путь провели захисника Олександра Думенка, який загинув на Донеччині. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина Плетньова. Молодшого...

У Черкасах попрощалися з митцем Миколою Теліженком

У Черкасах відбулося прощання з відомим митцем Миколою Теліженком, який був родом зі Звенигородщини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x