НовиниЧеркасиЧеркаські тепловики допомагатимуть колегам із Харкова та Чернігова

Черкаські тепловики допомагатимуть колегам із Харкова та Чернігова

-

- Advertisment -

Комунальне підприємство «Черкаситеплокомуненерго» почало підготовку Черкас до наступного опалювального сезону. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

«Щойно завершився цьогорічний опалювальний сезон, як працівники комунального підприємства розпочали активну підготовку вже до наступного, – повідомляє директор КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” Павло Карась.

За його словами, наразі проводяться звичні роботи з проведення гідравлічних випробувань, промивки котлів та систем теплопостачання будинків і перевірки водопідігрівачів. Триває також планова заміна старих, зношених котлів на сучасні.

«Сьогодні комунальне підприємство працює в штатному режимі, – говорить Павло Карась. – Фактично, єдина відмінність від попередніх років – це необхідність працювати за більш напруженим графіком, враховуючи можливу необхідність залучення мобільних ремонтних бригад «Черкаситеплокомуненерго» для відновлення систем теплопостачання у тих містах України, які постраждали внаслідок військових дій. Тож ми повинні встигнути провести всі роботи в Черкасах на належному рівні, щоб у разі потреби оперативно допомогти колегам з Харкова, Чернігова чи інших міст, де велися бої та обстріли».

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x