НовиниОсвітаЧеркаські студенти розмалювали лікарняні палати для дітей

Черкаські студенти розмалювали лікарняні палати для дітей

-

- Advertisment -
Студенти кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького  разом із завідувачкою кафедри Лілією Полудень зробили добру справу для черкаських  дітей. Інформує сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.
cdu.edu.ua

За зверненням дитячого відділення КНП «Черкаського обласного онкологічного диспансеру» ЧОР, студенти-митці  розписали картинками стіну боксу та 2-х палат для важко хворих діток.

Благодійний проєкт під час воєнної ситуації в Україні втілили в життя студенти  ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва: Іван Манзенко, Дар’я Черенок, Ярослава Ясинська, Анна Розчепій, Юлія Заржицька, Дар’я Бородіна, Руслана Турлюн, Олександра Степанова, Катерина Горова, Юлія Залозна, Анна Кравчук.
cdu.edu.ua

— Дякую студентам, за те що ви є такими, якими є. Було важко, але ми впорались! Тому що створювали радісні емоції для хворих діток! — написала Лілія Полудень на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x