НовиниЧеркащинаЧеркаські студенти разом з американцем очищали місто від реклами...

Черкаські студенти разом з американцем очищали місто від реклами наркотиків (Фото, відео)

-

- Advertisment -

Американець Давід Пластер приїхав до України, аби зробити її чистішою від сміття та наркотиків. Розпочав зі столичного району, де проживає, – Борщагівки.

У понеділок, 2 грудня, разом із черкаськими студентами Давід вийшов на вулиці нашого міста на боротьбу з рекламою наркотиків. Усі озброїлись аерозольною фарбою, інформує кореспондент vikka.ua.

Давід Пластер отримав титул "президент Борщагівки" за ряд соціальних, волонтерських та антинаркотичних проектів у тому районі. Разом з представниками української та канадської поліції, нацгвардією та добровольцями замальовував рекламу наркотиків в Telegram-каналах на стінах будинків у Києві та інших містах України. Після чого блокував їх.

Відоме прислів'я "Моя хата скраю" для Давіда означає, що з проблемою треба боротися, а не стояти осторонь.

"Ми започаткували всеукраїнський екологічний проект "Love UA", втілюємо ідею "Борщагівка без бидла". Уже вдалось ліквідувати понад 250 Telegram-каналів наркотиків. Таку ініціативу поширили в багатьох навчальних закладах", – розповів американець юним черкасцям.

За словами Давіда, побороти рекламу наркотиків може кожен. Для цього потрібно Wi-Fi, великий палець і 5 хвилин, аби відправити повідомлення до поліції, або ж пів сотні гривень на аерозольний балончик. Головне – не бути байдужим і намагатись зробити свою батьківщину кращою.

Довідково: Давід брав активну участь у Революції Гідності. З 2014 року 2 роки провів у Слов’янську, де безкоштовно навчав українських військових тактичній медицині за зразками НАТО. Організував у Києві безкоштовні курси з вивчення англійської мови для військових, їх сімей та волонтерів. Голова громадської організації "Аномалія".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащанина вилучили понад десяток згортків з наркотиками.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x