додому Новини Черкаси Черкаські студенти полагодили більше 30 авто для військових (ВІДЕО)

Черкаські студенти полагодили більше 30 авто для військових (ВІДЕО)

0

Студенти одного з черкаських коледжів, канікули проводять з користю, допомагаючи ремонтувати автівки для наших захисників. Разом з викладачами-волонтерами уже полагодили більше 30 авто для військових. Інформує власний кореспондент ВІККА.

Ігор Кощавка випускник коледжу. Втім, з власним часом не рахується і щодня приходить до рідного навчального закладу. Опанувавши питання ходової, двигуна, хоче свої уміння прикласти до нашої спільної Перемоги.

ІГОР КОЩАВКА, СТУДЕНТ КОЛЕДЖУ

Це пригодиться, в першу чергу, мені – мати свій автомобіль і могти його ремонтувати власноруч. Мені подобається допомагати нашій армії, в першу чергу. В мене з родини зараз багато хто бере участь в бойових діях. Хочеться якось допомогти.

А цей позашляховик волонтери пригнали із-за кордону. Його уже відремонтували. Лишилося пофарбувати у відповідний колір.

Ремонт та обслуговування автомобільного транспорту для Альони є сімейною справою.  Вона хоче продовжувати справу тата. На канікули не зважає. Постійно знаходиться у гаражі.  Каже, що це досвід і власний внесок у Перемогу.

АЛЬОНА КОСИК, СТУДЕНТКА КОЛЕДЖУ

Тату, дай мені якусь роботу.-Переодягайся, пішли, дає мені інструменти, починай. А ж не знаю, то він мене почав вчити і мені подобається.

АНДРІЙ ЯРОМЕНКО, ВИКЛАДАЧ КОЛЕДЖУ, ВОЛОНТЕР

Практична робота, яка ще й приносить користь нашому війську це дуже важливо для нас усіх. Студенти навчаються і фарбувати і оглядати автомобілі, в принципі розбиратися в цій темі, а ми отримуємо додаткові руки в нашій волонтерській діяльності.

Викладача коледжу Ігоря Реп’яшенка можна часто побачити в центрі міста поряд з розбитими на фронті автівками. З перших днів війни, у такий спосіб він збирає на ремонт та нові автівки для фронту. Уже більше сотні автомобілів допомагають нашим бійцям. Понад  три  десятки полагодив разом з учнями.

YouTube video player

ІГОР РЕП’ЯШЕНКО, ВИКЛАДАЧ КОЛЕДЖУ, ВОЛОНТЕР

Автівки на фронт, ідуть напряму бійцям, які я і відвожу. Автівка може прослужити день, а може місяць. Без автівки там ніяк. Самі прості двісті метрів пронести БК в руках і на автівці , евакуювать пораненого. Без автіки ніяк. 

Дивіться також:

У Холодному Яру дивилися “Кіно заради Перемоги!” (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version