НовиниЧеркасиЧеркаські спортсмени просять про підтримку: гарячі ігри

Черкаські спортсмени просять про підтримку: гарячі ігри

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» стартують у другому колі Суперліги Parimatch. А жіноча команда «Венето-Черкаси» відіграють два домашні матчі Жіночої ліги. Черкаські баскетболісти просять підтримки. Про це повідомляє сайт БК «Черкаські Мавпи».

6 грудня. Суперліга Parimatch
“БІПА” – “Черкаські Мавпи”

Друга зустріч “Черкаських Мавп” та “БІПА”. Минулого тижня Мавпи зазнали поразки в матчі проти Одеси. В післяматчевій прес-конференції Андрій Пошабля анонсував реванш. Та чи вдасться це команді зважаючи, що на підготовку вони мали менше тижня?!

7 грудня. Суперліга Parimatch
“Дніпро” – “Черкаські Мавпи”

Дніпряни в попередньому поєдинку з «Черкаськими Мавпами» здобули свою першу перемогу в сезоні Суперліги Parimatch.  А після «Дніпро» виграв три з трьох матчів домашнього баблу. Таким чином команда Володимира Коваля наразі займає четверту сходинку турнірної таблиці і має на своєму рахунку 4 поспіль перемоги з семи матчів сезону.

В першому протистояння команд Мавпи поступились у -30 очок. Перед підопічними Георгія Ступенчука стоїть не проста задача не піддатись натиску Дніпра і дати гідний бій супротивнику.

8 грудня. Суперліга Parimatch
“Будівельник” – “Черкаські Мавпи”

Попередню гру з «Будівельником» керманич мавп відзначив в інтерв’ю клубній пресслужбі, як єдиний матч, що можна виділити. Тоді команда відіграла першу половину практично на рівних, не поступаючись . Для перемоги Мавпам забракло фізпідготовки та досвіду. Та позаду місяць тренувань  та низка матчів, тож матч обіцяє бути цікавим.

8,9 грудня. Суперліга (жінки)
«Венето-Черкаси» – «КИЇВ-БАСКЕТ-КСЛ»

«Венето-Черкаси» цього тижня відіграють два домашні матчі проти «КИЇВ-БАСКЕТ-КСЛ». Для киянок це старт сезону. А от у команди Наталії Євтушевської позаду вже 4 гри. В київському баблі Венето вибороли свою першу перемогу проти Переяслава. Зараз команда займає 3 сходинку турнірної таблиці в своїй групі.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x