НовиниЧеркасиЧеркаські спортсмени просять про підтримку: гарячі ігри

Черкаські спортсмени просять про підтримку: гарячі ігри

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» стартують у другому колі Суперліги Parimatch. А жіноча команда «Венето-Черкаси» відіграють два домашні матчі Жіночої ліги. Черкаські баскетболісти просять підтримки. Про це повідомляє сайт БК «Черкаські Мавпи».

6 грудня. Суперліга Parimatch
“БІПА” – “Черкаські Мавпи”

Друга зустріч “Черкаських Мавп” та “БІПА”. Минулого тижня Мавпи зазнали поразки в матчі проти Одеси. В післяматчевій прес-конференції Андрій Пошабля анонсував реванш. Та чи вдасться це команді зважаючи, що на підготовку вони мали менше тижня?!

7 грудня. Суперліга Parimatch
“Дніпро” – “Черкаські Мавпи”

Дніпряни в попередньому поєдинку з «Черкаськими Мавпами» здобули свою першу перемогу в сезоні Суперліги Parimatch.  А після «Дніпро» виграв три з трьох матчів домашнього баблу. Таким чином команда Володимира Коваля наразі займає четверту сходинку турнірної таблиці і має на своєму рахунку 4 поспіль перемоги з семи матчів сезону.

В першому протистояння команд Мавпи поступились у -30 очок. Перед підопічними Георгія Ступенчука стоїть не проста задача не піддатись натиску Дніпра і дати гідний бій супротивнику.

8 грудня. Суперліга Parimatch
“Будівельник” – “Черкаські Мавпи”

Попередню гру з «Будівельником» керманич мавп відзначив в інтерв’ю клубній пресслужбі, як єдиний матч, що можна виділити. Тоді команда відіграла першу половину практично на рівних, не поступаючись . Для перемоги Мавпам забракло фізпідготовки та досвіду. Та позаду місяць тренувань  та низка матчів, тож матч обіцяє бути цікавим.

8,9 грудня. Суперліга (жінки)
«Венето-Черкаси» – «КИЇВ-БАСКЕТ-КСЛ»

«Венето-Черкаси» цього тижня відіграють два домашні матчі проти «КИЇВ-БАСКЕТ-КСЛ». Для киянок це старт сезону. А от у команди Наталії Євтушевської позаду вже 4 гри. В київському баблі Венето вибороли свою першу перемогу проти Переяслава. Зараз команда займає 3 сходинку турнірної таблиці в своїй групі.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x