додому Новини Черкаські снайпери відстрілялися на перші місця

Черкаські снайпери відстрілялися на перші місця

0

На відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби у Львові черкаські спортсмени продемонстрували перші результати, повідомляють у прес-службі Черкаської міськради.

Черкащину на всеукраїнській першості представили вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Черкаської міської ради та школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради.

За результатами виступів в особистому заліку Сергій Куліш став першим у вправі МГ-6 (стрільба з трьох положень), у ГП-6 (стрільба стоячи) – другим, у вправі МГ-9 (стрільба лежачи) – шостим.

Першу сходинку п’єдесталу посіла також Дар’я Шаріпова у вправі ГП-4 (стрільба стоячи), другу – у вправі МГ-5 (стрільба з трьох положень). Тетяна Тарасенко стала бронзовою призеркою у вправі МГ-9 (стрільба лежачи).

У командному заліку Сергій Куліш, Дмитро Омельяненко та Ян Водоп’ян стали п’ятими у вправах ГП-6 та МГ-9. Успішнішим став результат жіночої команди. Вони здобули срібло у вправі МГ-9, бронзу – у МГ-5. У стрільбі стоячи вони стали четвертими.

За словами заслуженого тренера України Віктора Нагнія, з 10 по 20 серпня Куліш та Шаріпова братимуть участь у навчально-тренувальних зборах до чемпіонату світу, на який вони поїдуть 6-20 вересня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version