додому Новини Черкащина Черкаські школярі змагатимуться в сучасних вміннях

Черкаські школярі змагатимуться в сучасних вміннях

0

У Черкасах триває конкурсний відбір Першого міського міжшкільного турніру "U NOW". Це проект для школярів 7-11 класів, які змагатимуться в 10 категоріях заради власного рейтингу та рейтингу школи. За результатами буде сформований загальний рейтинг "інноваційності" черкаських шкіл.

Подача робіт триває до 28 жовтня. Продемонструвати свої таланти школярі можуть не у шкільних програмних предметах, а в сучасних вміннях, які згодом можуть стати й перспективною професією. Так, турнір прохожить у десяти номінаціях: "Наука і винахідництво", "Блогінг", "IT", "Тележурналістика", "Графічний дизайн", "Архітектура", "Акторськ майстерність", "Мобільна фотографія", "Ораторська майстерність" та "Копірайтинг". Подати конкурсну роботу можна за посиланням

Конкурс включає в себе дві паралельні рейтингові системи: персональну та загальну.

Персональний рейтинг – кількість отриманих балів одного учасника. Кожен рух учасника в конкурсі додає йому певну кількість балів.

Загальний рейтинг – кожен бал учасника певної школи вноситься до загального рейтингу школи. Чим більше балів, тим вище місце школи в рейтингу.

За результатами загального рейтингу буде визначено школу з найбільш активною та адаптованою до сучасних знань молоддю.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ще один юний черкасець приніс Україні золото Олімпійських ігор.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version