додому Новини Освіта Черкаські школярі виграли грант на створення молодіжного хабу

Черкаські школярі виграли грант на створення молодіжного хабу

0

Черкаський молодіжний колектив виграли грант на створення молодіжного хабу у місті. Про це повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР.

На початку червня стартував проєкт інноваційної програми для молоді UPSHIFT: Upshift – випускники. Учасники з усіх куточків України, серед яких і учні 11-Ф класу Черкаської ЗОШ №7, створили проєкти, спрямовані на допомогу цивільному населенню.

Назар Щербатюк, Артур Горбенко, Даша Заєць та Марина Іванова під наставництвом вчителя англійської мови Лесі Щербатюк розробили проєкт, що має на меті підтримку дітей та підлітків, які через військові дії змушені були покинути рідні домівки.

Учні прагнуть створити у нашому місті молодіжний хаб, де проводитимуться ігри та майстер-класи для дітей, відбуватимуться тренінги, молодь буде мати змогу збиратись у дружній компанії, щоб переглянути разом фільми, поспілкуватись чи пограти у настільні ігри.

Серед 41-ї команди усіх учасників, проєкт черкаських учнів було обрано переможцем. Команда отримала грант: фінансування та менторську підтримку в реалізації створення молодіжного хабу. Тож, уже скоро у нашому місті з’явиться місце для зустрічей та спілкування молоді.

Читайте також: Проїзд у черкаських тролейбусах буде платний. Як оплатити? (ВІДЕО) 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version