додому Новини Черкащина Черкаські школярі не вийдуть на навчання у зв’язку із карантином

Черкаські школярі не вийдуть на навчання у зв’язку із карантином

0

Дію попереднього рішення про призупинення навчання до 7 березня включно місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила лишити без змін 5 березня, передає кореспондент vikka.ua.

"Опалення було прикручене. Не бачу сенсу включати його всього на два дні. Також у нас є підстави закрити школи на карантин за рівнем захворюваності дітей", – пояснює в.о. керівника департаменту освіти та гуманітарної політики Максим Шадловський.

Нагадаємо, 2 березня заступник міського голови Ігор Волошин доповів, що через те, що з 1 березня російський "Газпром" припинив подачу газу, в Україні очікується дефіцит блакитного палива у розмірі 10% на добу. Тож комісія вирішила із 3 по 7 березня призупинити роботу в загальноосвітніх навчальних закладах. Також була зменшена подача газу для ПАТ "Азот" на 5%.

Як зазначають у департаменті охорони здоров'я, загалом по Україні 7 областей перетнули межу епідпорогу.

"Черкаси не входять до цих семи областей. Хоча загалом деякі райони області мають підвищений рівень захворюваності. Як завжди, переважає зокрема дитяче населення", – пояснює очільник департаменту Олег Стадник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаських школах оголосили вихідний.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version