додому Новини Черкаські рятувальники знову звільняли автівки зі снігових заметів (ФОТО)

Черкаські рятувальники знову звільняли автівки зі снігових заметів (ФОТО)

0

Черкаські рятувальники звільняли чотири автівки із снігових заметів. Про це повідомили у прес-службі УДСНС у Черкаській області.

Так 20 січня, у селі Тимошівка Кам’янського району автомобіль, в салоні якого знаходилась родина із 3-річною дитиною, потрапив у засніжений кювет. Для надання допомоги на місце пригоди прибули рятувальники, які і вивільнили автомобіль "Фольцваген" із снігового полону.

Цього ж дня,до кам`янських рятувальників за допомогою звернулися батьки, діти яких 2006 та 2012 р.н з ознаками грипу через погіршення погодних умов не могли потрапити до лікувального закладу. Рятувальники Кам`янської пожежно-рятувальної частини допомогли в транспортуванні дітей до лікарні.

Згодом, вже в самій Кам’янці на підйомі слизької дороги, водій вантажівки не впорався із керуванням внаслідок чого його автомобіль перегородив дорогу. Згодом на цій же ділянці до автомобільного затору потрапили ще дві вантажівки повністю заблокувавши рух двома дорогами.

У селищі Чорнобай водій великовантажного автомобіля "ДАФ" потрапив у сніговий замет, повністю перекривши рух по даній вулиці. 

Із початку року черкаські рятувальники надали допомогу вже 99 раз.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські безробітні долучилися до прибирання снігу в місті.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version