НовиниЧеркаські рятувальники здійснили рейд на річці Рось (ФОТО)

Черкаські рятувальники здійснили рейд на річці Рось (ФОТО)

-

- Advertisment -

За статистикою, фактично кожного року під час купального сезону річка Рось, демонструючи свій норов, забирає людські життя особливо необачних громадян. Ось і цього купального сезону, в районі вода забрала життя вже двох людей, а в області з початку року зареєстровано вже 30 трагічних випадків, повідомляють в управлінні ДСНС у Черкаській області.

З метою попередження трагедій на воді, а також роз’яснення відпочивальникам правил безпечного поводження на воді, 12 липня співробітники Корсунь-Шевченківського районного сектору управління ДСНС у Черкаській області здійснили профілактичний рейд узбережжям найбільшої водної артерії району, річки Рось.

Як відомо, береги річки Рось окрім своєї неймовірної краси славляться також крутими кам’яними схилами, з яких, піддаючись небезпеці, дуже часто полюбляє пірнати у воду місцева молодь. Саме тому, в першу чергу інспектори ДСНС звернули свою увагу на любителів екстремального відпочинку. Спілкуючись із молоддю, фахівці ДСНС навели приклади трагедій та застерегли від розповсюджених помилок, яких часто навіть не замислюючись, припускаються через необачність та неуважність відпочивальники.

Під час рейду рятувальники наголосили відпочивальникам, що для купання варто обирати лише спеціально визначені для цього місця, щонайменше вони повинні бути перевірені і знайомі. Також фахівці Служби порятунку, вручивши місцевими жителями інформаційні листівки, нагадали правила безпечного відпочинку на воді та техніку надання першої медичної допомоги потопаючому.

Приємно, що люди, з уважністю та повагою ставилися до роботи рятувальників, прислухалися до порад та дякували за турботу. Наразі, подібні заходи в районі будуть проводитися постійно, та триватимуть до повного закриття купального сезону.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині дві години гасили пожежу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x