НовиниЧеркасиЧеркаські рятувальники, які втрапили у ДТП дорогою на пожежу,...

Черкаські рятувальники, які втрапили у ДТП дорогою на пожежу, виграли суд (Відео)

-

- Advertisment -

Придніпровський районний суд Черкас закрив провадження у справі ДТП за участі пожежного автомобіля у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Апеляційний суд міста залишив попереднє рішення Придніпроського районного суду без змін, інформує пресслужба УДСНС у Черкаській області.

Зазначимо, 12 червня 2020 року о 14:10 під час руху пожежних автомобілів до місця події по бульвару Шевченка, з увімкненими проблисковими маяками та звуковою сигналізацією, на перехресті з вулицею Юрія Ільєнка трапилась ДТП. Перетинаючи перехрестя, пожежний автомобіль АЦ-40/4 зіткнувся з автомобілем Nissan Qashqai, який рухався вулицею Юрія Іллєнка.

Вогнеборці прямували на виклик про пожежу в житловому будинку у Черкасах по вулиці Припортова, 14. Згідно з розкладом виїздів, до місця виклику направлено черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини в складі двох пожежних автоцистерн та однієї автодрабини.

По факту ДТП патрульною поліцією було складено протоколи на водіїв обох автомобілів. Оскільки рятувальники не порушили вимоги правил дорожнього руху, було оскаржено протокол у судовому порядку.

За рішенням суду рятувальники отримають компенсацію за механічні пошкодження автоцистерни в результаті ДТП у розмірі 10790 грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині горів покинутий цукровий завод.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x