НовиниЧеркаські рятувальники пройшлися рейдом по Центральному ринку (ФОТО)

Черкаські рятувальники пройшлися рейдом по Центральному ринку (ФОТО)

-

- Advertisment -

7 квітня співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області разом із представниками Товариства "Червоного Хреста" провели на території Центрального ринку в обласному центрі профілактичний рейд. Про це інформує прес-служба ДСНС Черкаської області.

Під час рейду рятувальники поспілкувалися і з продавцями і звичайними громадянами, які в цей час завітали до ринку. Фахівці ДСНС довели до громадян статистичні дані по пожежам, які трапилися в області з початку року, а також навели приклади найбільш резонансних подій. Рятувальники також поінформували городян про основні причини виникнення пожеж та їх наслідки, нагадавши громадянам декілька трагічних випадків пожеж спричинені людською недбалістю.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій, завітавши майже до кожної торгової ятки та павільйону, показали продавцям як користуватися вогнегасником та розповсюдили серед продавців та відвідувачів ринку інформаційні листівки в яких викладено основні правила пожежної безпеки.

Під час заходу інспектори ДСНС також розповіли черкащанкам про правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних або невідомих предметів, познайомили мешканців міста із особливостями основ цивільного захисту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, рятувальники "гасили пожежу" в музеї на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x