НовиниЧеркащинаЧеркаські рятувальники позмагаються за звання найсильніших на міжнародному рівні

Черкаські рятувальники позмагаються за звання найсильніших на міжнародному рівні

-

- Advertisment -

У Києві, на Контрактовій площі вперше за програмою всесвітньовідомих змагань Firefighter Combat Challenge відбудуться міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб "Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017", у яких візьмуть участь і черкащани. Подія відбудеться 21 жовтня. Про це на сторінці у  Facebook повідомила прес-служба Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

Участь у спеціалізованому герці візьмуть команди рятувальних служб України, серед яких команда Управління ДСНС у Черкаській області, Республіки Білорусь та Польща. Переможця буде визначено за результатами п’яти вправ.

Зазначимо, що змагання "Firefighter Combat Challenge" були започатковані у США в якості пілотного проекту з визначення рівня фізичної придатності претендента на здобуття професії пожежного. За короткий термін часу вони не лише довели свою ефективність і стали обов"язковими, а й отримали статус змагань. Видовищне шоу "Firefighter Combat Challenge" отримало шалену популярність у вогнеборців з різних країн світу. Із 1992 року ці змагання участь у яких стали брати вогнеборці з різних країн отримали статус міжнародних.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах рятувальники "гасили" пожежу в університеті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x