додому Новини Черкащина Черкаські рятувальники ліквідували "розлив" азотної кислоти (ФОТО, ВІДЕО)

Черкаські рятувальники ліквідували "розлив" азотної кислоти (ФОТО, ВІДЕО)

0

На території ПАТ "Азот" були проведені навчання з ліквідації розливу азотної кислоти. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

У роботах з ліквідації масштабної аварії на хімічному підприємстві були задіяні 117 фахівців та 24 одиниці різноманітної техніки спеціалізованих служб цивільного захисту області, з них − 65 рятувальників та 10 одиниць спеціальної та пожежної техніки підрозділів Управління ДСНС у Черкаській області.

Необхідність проведення таких навчань обумовлена не лише можливістю виникнення надзвичайних ситуацій на таких підприємствах, а й великою імовірністю тяжких наслідків для людей та загрози поширенню небезпечних зон на населені пункти.

Безпосередню участь у тренуваннях беруть підрозділи Управління ДСНС України у Черкаській області, об'єктові служби та формування цивільного захисту ПАТ "Азот", а також спеціалізовані служби та формуванння цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські рятувальники "гасили пожежу" в слідчому ізоляторі. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version