додому Новини Черкащина Черкаські рятувальники "гасили" пожежу в Свято-Михайлівському соборі (ФОТО)

Черкаські рятувальники "гасили" пожежу в Свято-Михайлівському соборі (ФОТО)

0

У Черкасах на території Свято-Михайлівського кафедрального собору пройшли тактико-спеціальні навчання з відпрацюванням дій під час гасіння пожежі в культових спорудах. Про це на сторінці у  Facebook повідомила прес-служба Управління ДСНС України в Черкаській області.

Крім пожежно-рятувальних підрозділів міста Черкаси участь у навчаннях також взяли курсанти навчальної пожежно-рятувальної частини Інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Навчання були проведені у два етапи, під час теоретичної частини фахівці ДСНС детально ознайомилися із інженерними особливостями будівлі, а також із розташуванням та характеристикою наявних пожежно-профілактичних пристроїв об"єкту.

Під час другого етапу співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій відпрацювали кілька важливих завдань. Зокрема, чергові караули відпрацювали кілька тактичних схем притаманних бойовим діям під час боротьби із вогнем у церквах, зокрема роботам у задимлених приміщеннях, на висотах, проведення евакуації людей та матеріальних цінностей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за добу згоріло два автомобілі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version