НовиниКриміналЧеркаські правоохоронці затримали групу наркоторговців

Черкаські правоохоронці затримали групу наркоторговців

-

- Advertisment -

Четверо жителів Черкас виготовляли та продавали наркотики і психотропи. До складу групи входили четверо чоловіків та дві дівчини. Нині усім учасникам “наркобізнесу” повідомлено про підозру. Повідомляє Поліція Черкаської області

У Черкасах працівники поліціі викрили 40-річного організатора, двох 23-річних та трьох 19-річних, які займалися незаконним виготовленням, зберіганням та збутом наркотичних засобів і психотропних речовин. До складу групи, крім чотирьох чоловіків, входили дві дівчини.

Щоб затримати наркоторговців, було проведено спецоперацію із залученням співробітників Батальйону поліції особливого призначення.

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників. Таким чином виявили: понад 70 грамів амфетаміну, близько 700 грамів речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, електронні ваги, мобільні телефони, сім-карти, банківські картки, фасувальні пакети та грошові кошти отримані за незаконний продаж наркотиків. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.   

Затриманих помістили до ізолятора тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, слідчими обласного управління поліції затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

За виготовлення та збут наркотиків підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення. Після завершення слідчо-оперативних заходів буде надана додаткова правова оцінка діям учасників “наркобізнесу”. Слідство триває.

Читайте також:

У Черкасах виявили водія без прав і з підробленими документами

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x