додому Новини Черкаські правоохоронці затримали дачного крадія

Черкаські правоохоронці затримали дачного крадія

0

З інформацією про крадіжку до Городищенського відділення поліції звернувся 64-річний місцевий житель, інформують у ГУ НП у Черкаській області. Чоловік розповів, що, навідавшись до свого дачного будинку, виявив розбите скло та зсередини приміщення викрадено телевізор, скляний посуд та 5 метрів тканини. Сума збитків становить 800 гривень.

Опрацьовуючи заяву потерпілого, правоохоронці провели подворовий обхід та перевірили пункти прийому брухту. На одному із приймальників правоохоронці побачили чоловіка, в руках якого був телевізор, за описом схожий на викрадений. Під час спілкування з правоохоронцями 47-річний місцевий житель зізнався у вчиненні крадіжки та розповів, що заздалегідь видивився будинок, в якому ніхто не проживає, проник всередину, звідки викрав речі, які хотів продати.

Слідчим відділенням Городищенського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже щотижня у Черкасах крадуть сміттєві контейнери.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version