додому Новини Черкащина Черкаські полісмени затримали вбивцю та серійного крадія

Черкаські полісмени затримали вбивцю та серійного крадія

0

Серійним зловмисником виявився раніше судимий за вбивство житель Чигиринського району. Чоловік обґрунтовано підозрюється у причетності до двох вбивств та серії крадіжок. Про це повідомляють в ГУ НП в Черкаській області.

Черкаські поліцейські отримали інформацію про зловмисника під час розкриття вбивства 78-річної пенсіонерки, тіло якої було виявлено на минулому тижні у власному будинку. Після того оперативники затримали чоловіка в Черкаському районі. Правопорушник намагався втекти, проте поліцейські оточили місце, де переховувався втікач та затримали втікача.

Під час проведення заходів з пошуку зловмисника, до оперативників надійшла інформація, що вказану особу було помічено в Черкаському районі. Перевіряючи отриману інформацію, оперативники виявили його на мосту через річку в селі Байбузи. Побачивши поліцейських, чоловік почав тікати та стрибнув з мосту у річку. поблизу берега, він намагався сховатися в очереті.

Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтями 115 (Умисне вбивство) та 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в черкаському парку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version