додому Новини Черкаські поліцейські затримали серійника, який обкрадав підвали уманчан(ФОТО)

Черкаські поліцейські затримали серійника, який обкрадав підвали уманчан(ФОТО)

0

37-річний підозрюваний уманчанин спеціалізувався на крадіжках з підвалів житлових будинків, інформує ГУ Нацполіції у Черкаській області. Проникаючи до приміщення, чоловік викрадав найцінніше, що потрапляло під руку. Зловмисника викрито, він дає свідчення.

До Уманського відділу поліції почали надходити повідомлення від жителів міста про крадіжки з підвальних приміщень. Зловмисник викрадав консервацію, продукти харчування, металеві вироби та інші цінні речі, які можна збути на вторинному ринку.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили крадія. Ним виявився 37-річний безробітний житель міста. Чоловік веде антисоціальний спосіб життя.

Викрадені продукти харчування залишав для власних потреб, а цінні речі збував перехожим або ж на брухт. В подальшому отримані кошти витрачав на розваги.

За фактами події відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень аналогічного характеру. Збирається доказова база.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині браконьєри виловлюють рибу за допомогою електровудок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version