НовиниЧеркащинаЧеркаські поліцейські вшанували загиблого офіцера турніром зі стрільби (ФОТО)

Черкаські поліцейські вшанували загиблого офіцера турніром зі стрільби (ФОТО)

-

- Advertisment -

Однойменний турнір із кульової стрільби відбувся в Чорнобаї Черкаської області. В турнірі прийняли участь 9 збірних команд, до яких входили як колишні, так і діючі працівники правоохоронних органів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Турнір з нагоди річниці пам’яті майора міліції Олександра Слинька, який трагічно загинув під час затримання зловмисників у квітні 1998 року, відбувається щорічно. Вшанувати пам'ять загиблого працівника міліції зібралися учасники команд, ветерани органів внутрішніх справ, діючі працівники Чорнобаївського відділення поліції, представники місцевих громад, керівництво району та Главка поліції, рідні й близькі загиблого правоохоронця.

Перед початком турніру присутні вшанували пам'ять загиблого правоохоронця хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

У турнірі прийняли участь 27 учасників, серед яких пенсіонери МВС та діючі працівники поліції.

Було сформовано 9 команд, а саме: команда Головного управління Національної поліції в Черкаській області, команди Золотоніського відділу, Драбівського та Чорнобаївського відділень поліції, команди пенсіонерів, які раніше працювали в Державтоінспекції,  пенсіонерів Чорнобаївської поліції та пенсіонерів МВС, що працюють в відділенні асоціації незалежного об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району.

Найкращі результати продемонстрували представники Чорнобаївського відділення поліції, які й отримали перехідний кубок переможця.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вшанували учасників АТО.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x