додому Новини Кримінал Черкаські поліцейські шукають зловмисників, які спалили машину і човни рибінспектора (Фото)

Черкаські поліцейські шукають зловмисників, які спалили машину і човни рибінспектора (Фото)

0

У Черкасах правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу техніки на території приватного домоволодіння по вулиці Свидівоцька.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Вогонь охопив автомобіль «Chevrolet Niva», човен «Крим», мотор «Yamaha» та аероглісер «Honda», які належать місцевому жителю. На місце події прибули рятувальники, слідчі та кінологи.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. За попередніми висновками експертів, причиною пожежі став підпал. Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

В межах кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, слідчі призначать необхідні експертизи. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій для встановлення всіх обставин підпалу техніки та причетних до правопорушення осіб.

Додамо, що у соцмережі начальник Черкаського рибоохоронного патруля Віктор Іванько повідомив, що спалене майно належало одному з його заступників Андрію Тичкову.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у середмісті Черкас невідомі спалили машину.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version