НовиниЧеркащинаЧеркаські поліцейські перевіряють законність продажу ялинок (ФОТО)

Черкаські поліцейські перевіряють законність продажу ялинок (ФОТО)

-

- Advertisment -

З 25 грудня 2018 року у передноворічний період правоохоронці Черкаської області проводять комплекс профілактичних заходів, спрямованих на недопущення незаконного вирубування та продажу хвойних насаджень у період Новорічних та Різдвяних свят. Про це інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Щоденно до проведення вказаних заходів залучається понад 300 працівників поліції, члени громадських формувань, а також громадські організації та органи місцевого самоврядування.

Поліція Черкащини нагадує: реалізація ялинок без наявності на дереві пластикового чипу зі штрих-кодом і документа встановленого зразка на право перевезення новорічних ялинок, виданої конкретним лісогосподарським підприємством передбачає адміністративне покарання за статтею 153 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Знищення або пошкодження зелених насаджень, або інших об’єктів озеленення населених пунктів), що передбачає накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також статті 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Торгівля з рук у невстановлених місцях), що тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі обікрали головну ялинку міста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x