додому Новини Черкащина Черкаські поліцейські перевіряють родини, у яких батьки не виконують свої обов’язки

Черкаські поліцейські перевіряють родини, у яких батьки не виконують свої обов’язки

0

У межах проведення Всеукраїнської щорічної акції "16 днів проти насильства" поліцейські влаштували рейд "Стоп насильству", мета якого формування свідомості усіх верст населення щодо нетерпимого ставлення до насильства. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

Під час рейду за добу відвідано 8 родин, діти яких перебувають у складних життєвих обставинах та зазнали жорстокого поводження від батьків в сім’ї, або проживають в родині, в якій батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Було виявлено 2 факти невиконання батьками батьківських обов’язків щодо дітей. Відносно них співробітники Черкаського відділу поліції склали адміністративні протоколи за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодекс України про адміністративні правопорушення, та направили на розгляд до суду.

З батьками дітей проведені бесіди профілактичного характеру по недопущенню жорстокого поводження з дітьми та подолання проблем насильства в сім’ї.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаських закладах освіти хочуть посилити безпеку дітей.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version