НовиниЧеркаські пляжі перейдуть під опіку міської влади

Черкаські пляжі перейдуть під опіку міської влади

-

- Advertisment -

Видатки на утримання всіх пляжів міста, незалежно від форми власності, мають бути передбачені в бюджеті міста на наступний рік . З такою пропозицією під час засідання робочої групи виступив заступник міського голови Роман Буданцев, під опікою якого і перебувають міські пляжі, інформує прес-служба Черкаського МВК.

"Містянам все одно, в кого в користуванні перебуває територія – у міста чи у приватного підприємця, – зазначив Роман Петрович. – Їх цікавить, що робить влада, аби забезпечити там безпеку відпочивальників. А це – найголовніша наша мета. Зокрема, йдеться про забезпечення усіх пляжів рятувальними постами силами міста". Для цього планується збільшити кошти на фінансову підтримку комунальної установи "Черкаська міська аварійно-рятувальна служба".

Як зазначив директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін, нині триває актуалізація Генерального плану міста, зокрема межі міста по фарватеру. Після того, як міська рада затвердить актуалізований Генеральний план, до якого будуть включені межі водних об’єктів, місто матиме нові повноваження, в тому числі й очистка акваторії Дніпра тощо.

Для довідки: Нині в місті діють три муніципальних пляжі – Соснівський, Пушкінський та Смілянський, порядок на яких, за законом, забезпечує міська влада. Тут з 10.00 до 19.00 працюють рятувальники, забезпечується належний санітарний стан територій.

Інші зони масового відпочинку перебувають в довгостроковій оренді у власників, тож безпеку на воді та чистоту там мають забезпечувати орендарі. Проте саме ці території викликають чимало скарг у містян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська міськрада на ремонт шкіл спрямувала рекордну суму коштів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x