НовиниЧеркасиЧеркаські підприємці мітингували у фіскальній службі. Податківці відповіли (ВІДЕО)

Черкаські підприємці мітингували у фіскальній службі. Податківці відповіли (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Перестати блокувати роботу і дати працювати. З такою вимогою до податкової в Черкасах прийшли представники шести місцевих підприємств. Їх внесено до переліку ризикових та заблоковано податкові накладні, що автоматично зупиняє роботу підприємства. Повідомляє власкор ВІККА.

На думку підприємців, триває безпрецедентний тиск на бізнес, адже податківці взяли на себе функції слідчих, прокурорів та суддів. Як наслідок, звільняються працівники, скорочуються обігові кошти.

СЕРГІЙ СУХІН, ЧЛЕН ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ДПС УКРАЇНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Я читав ті звернення які надходять до громадської ради. Інколи до смішного доходить. Чи це якийсь злий умисел. Податківці при перевірці не змогли знайти засобів які несуть яйця і вказали це у своєму акті.

У податковій шкодують, що не можуть навести контраргументи. Адже їхні зауваження базуються на інформації з обмеженим доступом, яка є конфіденційною. Водночас запевняють, що механізм для розблокування підприємницької діяльності та виключення з переліку ризикових прописаний чітко.

ВІКТОР ЖАВРІД, В.О. ГОЛОВИ ДПС УКРАЇНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Є певні ризики по яких підприємство може бути віднесено до ризикових. Що потрібно для розблокування? Щоб вони були розблоковані потрібно вийти із переліку ризикових. Але для цього потрібно усунути ризики які сталу причиною для включення. Механізм передбачений.

Зустріч із підприємцями податківці називають конструктивними, не відмовляються від подальших консультацій та розробляють їх формат.

СЕРГІЙ СУХІН, ЧЛЕН ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ДПС УКРАЇНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Нарешті ми змогли добитися реакції податкової служби на ті дії які вона робила. Але цю реакцію ми оцінимо тоді коли відбудуться зустрічі із платниками податків і буде знайдено компроміс по кожному. Тоді ми реально побачимо що податкова з карального органу перетворюється на сервісну службу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Павло
Павло
16 днів тому

Таким їбал…м та в бюджеті хльобнути. Ця мерзота так само віддано служитиме москалю, як собі зараз. Яка там Україна, про що ти шовориш. Це гімно на ренджроверах потрібно знищувати негайно.
Правда, Олександр Іванович, га?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x