НовиниЧеркащинаЧеркаські підприємці вимагають не зносити їхні робочі місця (ФОТО)

Черкаські підприємці вимагають не зносити їхні робочі місця (ФОТО)

-

- Advertisment -

Не демонтувати 20 тимчасових споруд, розташованих на ділянці землі біля універмагу "Добробут". З такими вимогами на засідання Черкаського виконкому прийшли черкаські підприємці. Ті, попри прийняте не на їхню користь рішення, довгий час відмовлялись покидати залу засідань і вимагали переглянути їхнє питання ще раз. Виконком пішов на перерву, передає кореспондент vikka.ua.

Так, при обговоренні питання, головний спеціаліст управління інспектування заявив: тимчасові споруди підлягають демонтажу. Адже під час перевірки виявили, що на них відсутні паспорти прив'язки. Крім того, кажуть, ТОВ "Добробут", як орендар споруди та прилеглої до неї землі, має право вимагати звільнення ділянки і судовому порядку.

Адвокат нових власників універмагу переконує: фемідне рішення вже ухвалене і воно зобов'язує власника споруд очистити територію від них. Підприємці категорично не згодні з такою ситуацією. Кажуть: їхні торгові точки стоять там уже по 20 років. Тутешній бізнес, нарікають, – подекуди єдиний заробіток їхніх родин.

"Ви людей хочете викинути на вулиці! 200 чоловік лишитися без роботи! – заявив голова Черкаської міської профспілки підприємців. – Якщо виконком проголосує за знесення їхніх робочих місць, то буде війна!"

Підприємці кажуть: нині опинилися в безвиході. Відомий забудовник, який займається реконструкцією універмагу "Добробут", жодного разу не вийшов на переговори з людьми і не вислухав їх.

"Але, шановні, до незаконних споруд тут ставлення однакове!" – наголосив Максим Скорик.

Зрештою, свої "ЗА" знесення споруд віддали 6 членів виконавчого комітету. Таке рішення ще більше обурило підприємців і ті буквально блокували подальшу роботу виконкому. Втім, владці не бажали слухати їх і пішли на перерву, не закінчивши розгляд решти питань порядку денного.

Люди заявили: залишають за собою право проводити акції протесту. Нині ж "осіли" під кабінетом міського голови, де чекають на результати переговорів. Адже своїх представників делегували до мера.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат підняв питання незаконного мафу біля медичного закладу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x