НовиниЧеркащинаЧеркаські перевізники знову просили підвищити вартість проїзду в маршрутках

Черкаські перевізники знову просили підвищити вартість проїзду в маршрутках

-

- Advertisment -

На засідання виконавчого комітету Черкаської міської ради перевізники знову вимагали підняти вартість проїзду на громадському транспорті. Про це пише "Інфоміст".

Вони повідомили, що ситуація, яка склалася, є катастрофічною і через кілька днів їм не буде чим заправляти автобуси. Тому перевізники вимагали спочатку розглянути тариф на проїзд, а вже потім умови договорів та конкурсів.

Генеральний директор ПАТ Черкаське АТП 17127 Олена Куниця у своєму виступі вимагала, щоб у договорі з перевізниками прописали вимоги екологічного стандарту для автобусів "Євро-2", а не "Євро-4", як встановлено зараз.

Також вона виступила проти втручання в її господарську діяльність, таким чином відреагувавши на вимоги щодо звітування перевізників.

"У проекті виписано, що нам треба подавати звітність по квиткам, по кількості працюючих, а це пряме порушення господарського кодексу", – сказала вона.

Нагадаємо, що 11 грудня перевізники також вимагали підвищити вартість проїзду. Тоді вони зазначили, що місто на перевезення пасажирів не має ні копійки субвенції. Згідно з розрахунками, тариф має бути не менше 7 грн., проте вони пропонували підняви вартість проїзду до 5 грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаської маршрутки на ходу відвалилося колесо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x