НовиниСпортЧеркаські перевізники знімають із маршрутів усі автобуси, – Нищик

Черкаські перевізники знімають із маршрутів усі автобуси, – Нищик

-

- Advertisment -

Секретар Черкаської міської ради Ярослав Нищик просить жителів повідомляти про відсутність автобусів на міських маршрутах, оскільки, за його інформацією, із сьогодні (27 лютого) з 12 години дня перевізники зніматимуть транспорт з маршрутів, повідомляє "Про Все".

"Усі перевізники Черкас на знак протесту проти відмови виконкому підвищувати тарифи на перевезення планують сьогодні, 27 лютого, з 12 години дня зняти автобуси з усіх маршрутів міста, – повідомив секретар міськради. – Зараз проходить нарада під керівництвом заступника міського голови Ігоря Волошина та за участі працівників комунальних підприємств та профільного департаменту, на якій вирішують питання про мінімізацію можливої шкоди, яку принесе відмова маршрутників від перевезення".

Як зазначив Ярослав Нищик, стосовно перевізників, котрі підуть на такий крок, буде одразу застосовано санкції у вигляді розірвання угоди про перевезення. Також він попрохав мешканців міста одразу повідомляти до міськради та відповідних служб інформацію про відсутність автобусів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вартість проїзду в черкаських маршрутках залишається без змін.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x