додому Новини Черкаси Черкаські педіатри прийняли більше 8 тисяч пацієнтів у нових приміщеннях

Черкаські педіатри прийняли більше 8 тисяч пацієнтів у нових приміщеннях

0
педіатрія черкаси
chmr.gov.ua

Минулого місяця після капітального ремонту черкаські педіатри розпочали роботу на новому місці. Міські педіатричні відділення № 1 та № 2 тепер діють на базі Першого міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Тут, у покращених умовах, приймають наймолодших пацієнтів 16 лікарів-педіатрів та 29 медичних сестер. Є кабінет невідкладної швидкої допомоги і кабінет щеплень. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Загалом у відділеннях педіатри обслуговують (за деклараціями) 13 399 дітей.

педіатрія черкаси
chmr.gov.ua
педіатрія черкаси
chmr.gov.ua

За період роботи у новому приміщенні на прийоми до педіатрів прийшли більше 8 тисяч дітей, з них хворих – 3 050 осіб, із невідкладними станами – 356. Також фахівці відділень провели 1 400 процедур профілактичних щеплень, майже тисячу амбулаторних досліджень та здійснили більше 80 виїздів додому до дітей до 1-го року.

– І пацієнти, і наші фахівці дуже задоволені створеними новими умовами у відділеннях. Тут зручно, затишно, є всі необхідні умови для роботи, а для наших пацієнтів – сучасні умови і дитяча ігрова кімната для розваг. Зараз ми продовжуємо укладення декларацій із нашими молодими лікарями-педіатрами Шалімановою Мариною та Гречаною Оленою. Тож запрошуємо всіх, хто ще не уклав декларації для своїх дітей, – зауважує заступниця директора Центру з охорони дитинства Олена Білецька.

Детальну інформацію про роботу відділень можна отримати на сайті закладу mp1.ck.ua.

Нагадаємо, раніше перша міська дитяча поліклініка працювала по вулиці Благовісна. Тамтешнє приміщення не відповідало вимогам Національної служби здоров’я, державним будівельним нормам та вимогам інклюзивності. У серпні цього року педіатричні відділення “переїхали” до Першого міського центру первинної медико-санітарної допомоги. На капітальний ремонт та облаштування двох поверхів із міського бюджету виділили близько 5 млн грн.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах дискутували про добровільність вакцинації від ковіду. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version