НовиниЧеркаські "патріоти" спотворили міські парки (ФОТО)

Черкаські "патріоти" спотворили міські парки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаська молодь, яка вважає себе українськими патріотами, спотворює міські парки різними патріотичними закликами чи знаками. Зокрема, підписи у стилі графіті вже майорять на парканах та історичних спорудах у Долині троянд, сквері Богдана Хмельницького та інших парках. Про це повідомляє директор КП "Дирекція парків" Микола Бондаренко на своїй сторінці у Facebook.

"Майже щотижня, а іноді й кілька разів на тиждень, стаються прикрі випадки вандалізму. Деякі з них просто дурощі молоді, в якої багато вільного часу. Кілька таких знаків з'явилося в Долині троянд, сквері Богдана Хмельницького та інших парках. Або різні патріотичні заклики чи знаки. Я підтримую патріотів, сам люблю свою країну, але, як на мене, ці графіті більше вандалізм, чим прояв патріотизму", – зауважує Микола Бондаренко.

Очільник КП "Дирекція парків" звертається до такої молоді та її провідників і просить не спотворювати місто. Також за можливості просить авторів цих "творів" стерти або вичистити їх з паркових об'єктів.

"Якщо ж малювати хочеться до нестями, зверніться до Дирекції парків, можна до мене особисто. Готовий надати фарби, пензлі, стіни і, за потреби, познайомить із фаховим художником. Щоб перетворити об'єкти не на сумнівні графіті-твори, а на реальні, красиві, мистецькі надбання", – додає Микола Бондаренко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вандали розтрощили софіївський парк.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x